Leo Messi va marcar un gol de cap en la final de la Champions de Roma (Uefa.com)
Futbol

Les curioses coincidències musicals dels gladiadors de Roma-2009

El 27 de maig ha fet 11 anys que el Barça va guanyar la Lliga de Campions a Roma i alguns protagonistes han celebrat l'efemèride recordant la banda sonora d'aquella final

Santi PadróActualitzat

Joan Laporta, expresident del FC Barcelona, ha recordat l'aniversari dels 11 anys de la Champions de Roma del 2009 penjant una emotiva foto en el seu compte d'Instagram, on apareix al costat dels seus tres fills, el Pol, el Guim i el Joan, a la gespa de l'estadi olímpic de Roma celebrant la victòria contra el Manchester United.

Una altre que ha recordat aquella Champions és l'exvicepresident del Barça, Alfons Godall, que també ha penjat una foto al seu Twitter. Se'l veu molt somrient, al costat del seu amic Joan Laporta i envoltats de directius. D'aquella jornada, Alfons Godall revela una petita anècdota musical de la prèvia del partit.

Roma, ciutat eterna!. Recordo aquell vespre molt bé. En Joan Laporta va voler que anés amb ell en el cotxe fins a l'estadi. Pel camí li va demanar al xofer posar el "Nessun dorma" del Pavarotti a tota pastilla. No en dèiem res. No calia... Aquella final sabíem que la guanyaríem!!! 

I és amb el "Nessun dorma" de Luciano Pavarotti que es produeix una fantàstica coincidència. Aquesta ària de "Turandot", que va sonar en el cotxe de Joan Laporta anant cap a l'estadi, és la mateixa que va fer servir un equip de TV3 per tancar el muntatge de vídeo amb què Pep Guardiola va sorprendre els seus jugadors just després de l'escalfament i abans de sortir a la gespa.

I encara una altra curiositat musical. Quan els jugadors del Barça van sortir al camp, just després de sentir Pavarotti en el vídeo de Guardiola, els va rebre, cantant en directe, un altre tenor, Andrea Bocelli, amb les mateixes paraules amb què s'acabava el vídeo del vestidor "Vinceroi". Però no es tractava de l'ària de "Turandot", era una versió operística del tema "Now we are free" de la banda sonora de la pel·lícula "Gladiator", un tema que –una altra coincidència- també s'havia fet servir en el muntatge de vídeo que havia demanat Pep Guardiola.

Són algunes de les curioses coincidències musicals dels "gladiadors" de Roma del 2009.

Anar al contingut