Hoquei patins

Les competicions europees d'hoquei patins, suspeses

El màxim organisme europeu de patinatge assegura que pren la decisió després d'haver escoltat el punt de vista dels clubs i les federacions i que no es donen les condicions per competir

Joan Ferran MartíActualitzat

La World Skate Europe ha anunciat que suspèn totes les competicions europees d'hoquei sobre patins. La decisió afectaria les competicions de clubs: la Lliga Europea masculina i femenina i l'Europe Cup. I també les de seleccions, tot i que fa uns dies ja s'havia comunicat l'ajornament de l'Europeu de França d'aquest estiu. El màxim organisme europeu de patinatge assegura que pren la decisió després d'haver escoltat el punt de vista dels clubs i les federacions i que no es donen les condicions per competir. A més, apel·la al sentit comú i insta a començar a preparar les competicions de la pròxima temporada.
 


Quan les competicions es van aturar a mitjans de març, la Lliga Europea masculina havia d'afrontar l'última jornada de la fase de grups, els quarts de final i la final four. La femenina, en canvi, ja tenia els quatre equips classificats per disputar la final a quatre: el Manlleu, el Benfica, el Palau de Plegamans i el Gijón, en una cita que s'hauria d'haver jugat a principis d'abril. Per últim, l'Europe Cup havia d'afrontar la tornada dels quarts de final previs a la final four.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut