Les jugadores del Chicago Sky, mostrant el trofeu de campiones (@chicagosky)
Bàsquet

Les Chicago Sky consumen la sorpresa i guanyen per primera vegada la WNBA

L'equip d'Illinois obté el tercer triomf en el quart partit de la final davant les Phoenix Mercury (80-74) de Diana Taurasi

Actualitzat

No es pot dir que el Chicago Sky tingui massa ofici en partits decisius, però a les jugadores de l'equip d'Illinois no els ha tremolat el pols i s'han adjudicat el títol de l'WNBA en el quart partit, després de tornar a superar les Phoenix Mercury (80-74), per obtenir un marcador global de 3-1.

Especialment inspirada s'ha mostrat la base Allie Quigley, autora de 26 punts, amb 5 triples convertits. Entre Quigley i la pivot canadenca Candice Parker (16 punts i 13 rebots) han contrarestat els números de Brittney Griner (28 punts) i la llegendària Diana Taurasi (16 punts), proclamada recentment millor jugadora de la història de la competició.

Entre les guanyadores de l'anell hi ha la internacional espanyola Astou Ndour-Fall, que en aquest últim partit ha jugat 5 minuts.  És la tercera jugadora espanyola a la història que guanya un anell. Abans la catalana Anna Cruz (Minnesota)  i  Amaya Valdemoro (Houston) havien sumat un títol a la WNBA.

 

Anar al contingut