Les bufetades de "disculpa" de Nacho a Portu que van encendre Stuani
Stuani demana explicacions a Nacho (EFE)
Girona

Les bufetades de "disculpa" de Nacho a Portu que van encendre Stuani

Nacho Fernández va ser expulsat per una entrada criminal a Portu i la seva actitud posterior va acabar d'encendre els gironins

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'entrada que li va costar la targeta vermella, el defensor del Reial Madrid Nacho es va encaminar cap als vestidors i, quan ja marxava, es va girar per acostar-se a Portu, que estava rebent assistència mèdica. El madridista va decidir donar-li unes quantes bufetades "de disculpa", però sense dir-li a Portu ni una paraula:

"Ets molt ximple, ets un imbècil", li va deixar anar Yan Couto a Nacho, com mostren les imatges. Els insults del rival no van fer gràcia al futbolista madridista, que es va girar, subjectat per Antonio Rüdiger. Aquest gest va provocar una reacció en cadena, ja que Christian Stuani va sortir disparat a buscar Nacho, també frenat per l'altre defensor madridista.

Després de formar-se el tumult, el davanter uruguaià justificava la seva indignació: "Li ha tocat la cara".

Per sort per al conjunt entrenat per Míchel, el diagnòstic de Portu descarta lesions de gravetat.

 

Vinicius, provocador

Vinicius també va intentar caldejar l'ambient a Montilivi després de l'entrada de Nacho. Les càmeres van captar el brasiler dient: "Tres gols, tres gols per al Madrid", fent gestos amb els dits:

 

Anar al contingut