Lucy Bronze i Geyse Ferreira, campiones de l'Eurocopa i de la Copa Amèrica, respectivament (Reuters/Twitter)
FUTBOL

Les blaugranes Lucy Bronze i Geyse Ferreira s'enfrontaran a la primera Finalíssima Femenina

Anglaterra i el Brasil, les vigents campiones d'Europa i de la Copa Amèrica, s'enfrontaran en el primer partit femení d'aquesta categoria que encara no té data ni seu definida

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria d'Anglaterra a l'Eurocopa i la del Brasil a la Copa Amèrica ha definit la primera Finalíssima Femenina. El nou títol, que rep el nom de Copa de Campions Conmebol-UEFA, consisteix en un únic partit que es disputarà entre la selecció guanyadora dels dos campionats. D'aquesta manera, les "lionesses" i la "canarinha", que s'acaben de proclamar guanyadores dels títols continentals, jugaran una Finalíssima que encara no té data exacta ni seu definida.

L'Anglaterra-Brasil serà un enfrontament entre dues noves incorporacions a la plantilla blaugrana, Lucy Bronze i Geyse Ferreira, que acaben de proclamar-se campiones amb les seves respectives seleccions. Totes dues han estat fitxades aquest estiu pel Barça.

La Finalíssima donaria l'oportunitat a la selecció anglesa d'aconseguir un segon gran títol en un curt període de temps, després de guanyar la primera Eurocopa de la seva història i fer-ho a Wembley, a casa seva.

Anar al contingut