Joshua Kimmich i Kylian Mbappe en acció durant el partit d'anada (Efe)
Futbol

Les baixes condicionen la tornada del PSG-Bayern

L'equip francès parteix amb el 2 a 3 favorable de l'Allianz Arena, però Mauricio Pochettino posa el cartell de favorits als vigents campions, els bavaresos

Josep CochActualitzat

El PSG afronta la tornada amb l'avantatge d'un gol, tot i que Mauricio Pochettino no ho tindrà fàcil per posar el seu millor onze damunt de la gespa del Parc dels Prínceps de París. Kurzawa i Juan Bernat en queden fora, lesionats, mentre que Keylor Navas i Di María són dubte. Demà passarà una prova Marquinhos i, si està a punt, hi serà, però no de sortida, per un problema a l'abductor. El PSG recupera el migcampista Verratti i, potser, Alessandro Florenzi, pendents de l'últim test de Covid. Pochettino, tot i el resultat favorable, cedeix el paper de favorit al Bayern.

Els alemanys viatgen a París amb l'obligació de marcar dos gols per accedir a la semifinal. A la baixa ja sabuda del seu golejador, Robert Lewandowski, s'hi sumen perquè no hi arriben a temps Gnabry i Douglas Costa. Hansi Flick és optimista amb Lucas Hernández i Goretzka, però no ho és tant amb Coman i Boateng, tot i que també s'han entrenat amb el grup. El tècnic alemany vol donar la sorpresa a París. El Bayern vol aprofitar-se de la irregularitat que ha mostrat el PSG als partits que ha jugat a casa.

Anar al contingut