Kira Walkenhorst i Laura Ludwig
Kira Walkenhorst i Laura Ludwig alcen la bandera alemanya com a campiones del món (EFE)
Volei platja

Les alemanyes Ludwig i Walkenhorst es proclamen campiones del món de vòlei platja

En la final del campionat que se celebra a Viena, han derrotat les nord-americanes April Ross i Lauren Fendrick en tres sets

Actualitzat

Les actuals campiones olímpiques, Kira Walkenhorst i Laura Ludwig, han culminat un cicle triomfant amb el títol de campiones del món, que s'han adjudicat aquest dissabte a Viena en una dura final contra les nord-americanes Lauren Fendrick April Ross, que s'ha hagut de decidir en el set de desempat.

Les alemanyes han començat amb mal peu i han perdut el primer set per la mínima (19-21), però s'han refet en el segon, que s'han endut amb autoritat (21-13) per acabar de decidir en el tercer (15-9).

D'aquesta manera, les campiones es rescabalen d'un primer tram de temporada fluix. El 2016 havien guanyat set tornejos grans, a més de l'or a Rio, però aquest 2017 han hagut de passar uns mesos difícils després que la veterana Ludwig, l'autèntic puntal de la parella, va haver d'operar-se d'una lesió d'espatlla.

Aquest és el primer títol mundial per al vòlei platja femení a Alemanya, i confirma un precedent destacable en una disciplina històricament dominada pel Brasil i els Estats Units.

Herrera i Gaviria cauen en quarts

En el quadre masculí, Pablo Herrera i Adrián Gaviria, els últims espanyols que quedaven en competició, no han aconseguit passar a la semifinal després que han caigut en el seu partit de quarts contra els holandesos Christiann Varenhorst i Maarten van Garderen, per 2-1 (20-22, 21-19 i 16-14).

Tots els partits del mundial de vòlei platja de Viena es poden seguir per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut