Gareth Bale s'ha apuntat tres gols contra el Deportivo (EFE)

L'era Zidane s'inaugura amb una golejada davant el Deportivo (5-0)

Amb el canvi d'entrenador, sembla que el Reial Madrid ha recuperat les ganes de jugar i de marcar. Contra el Deportivo, ho ha demostrat, amb dos gols de Benzema i tres de Bale. El Deportivo no ha oposat gaire resistència.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Zinedine Zidane, el nou tècnic del Reial Madrid, ha estat l'objectiu de totes les mirades abans d'estrenar-se en partit oficial com a entrenador contra el Deportivo. Un partit a priori fàcil, amb un Madrid classificat a al tercera posició amb 37 punts, deu més que el Deportivo, vuitè amb 27. La victòria, se l'ha emportat l'equip blanc, de golejada, i marca els primers tres punts de l'era Zidane amb un contundent 5-0.

Benzema ha donat una alegria al tècnic francès del Madrid marcant el primer gol del partit al minut 15 (1-0), el seu 13è d'aquesta temporada a la Lliga i el número cent també en aquesta competició. Després d'una sacada de córner, Ramos xuta i Benzema remata la jugada, d'esquena i de taló, acompanyant la pilota dins de la porta.

El segon gol blanc no ha trigat en arribar, al minut 22 Gareth Bale (2-0), després d'una centrada des de la línia de fons de Carvajal, remata de cap, a plaer, agafant la defensa del Dépor amb la guàrdia baixa. Dues arribades a porteria i dos gols, de part dels de Zidane. Els blancs han estat a punt de marcar el tercer abans del descans, Cristiano ha connectat una pilota, de cap, directament al pal de la porteria del Dépor, al minut 39.

Amb només 4 minuts jugats de la segona part ha arribat el tercer, amb una centrada des de la dreta de Cristiano Ronaldo a un Bale, molt ben posicionat, que només ha de rematar amb l'interior (3-0, minut 49). Tot i que el Deportivo ha estat més lliure en aquest temps, Bale ha tornat a marcar després d'una sacada de córner, de Kroos. Amb el 4-0 el galès fa el Hat Trick del partit i deixa el Depor, KO.

El Madrid ha tingut temps de marcar un cinquè, sobre el xiulet, Jessé li passa la pilota a Ronaldo, que es fa un embolic, perd la pilota i Benzema arriba per darrere per rematar la feina (5-0).

Ramos, substituït al descans per molèsties muscular

Sergio Ramos ha estat substituït al descans per unes molèsties musculars en un bessó. Segons ha informat el mateix tècnic,  el jugador serà sotmès a una ressonància magnètica aquest diumenge per saber si pateix una lesió.