La portada de l'Equipe transformant Messi en el Che
Barça

L'Equipe caracteritza Leo Messi com el Che Guevara

L'última topada entre jugadors i directiva del Barça suscita una comparació entre el capità blaugrana i el líder revolucionari

Actualitzat

La crisi del coronavirus està suposant una prova d'estrès per al Barça, que ha aconseguit el compromís de pràcticament tots els seus esportistes professionals que acceptessin una rebaixa substancial del seu sou per alleugerir els problemes de tresoreria del club. Els jugadors del primer equip de futbol van assumir aquest dilluns a la petició del club de reducció del 70% i van afegir-hi una quantitat suplementària per assegurar que els empleats del club continuaran cobrant el mateix. Però van aprofitar el missatge en què feien pública la seva posició, que va aparèixer primer de tot a les xarxes socials del capità Leo Messi, per denunciar pressions de la directiva i evidenciar així un distanciament entre llotja i vestidor.

Aquesta situació ha donat peu al diari francès L'Equipe per fer una vistosa portada en què caracteritza Leo Messi com el líder revolucionari Ernesto "Che" Guevara, originari de la ciutat de Rosario com ell i mort a Bolívia l'any 1967.

Sota el títol "Messi, el Che del Barça", el rotatiu francès explica que el crac argentí "aprova la rebaixa de salaris però denuncia la manera de fer dels dirigents".

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut