MotoGP

L'equip Repsol Honda es presenta amb Marc Márquez i Jorge Lorenzo

El nou projecte de Repsol Honda, amb dos dels millors pilots de l'última dècada, s'ha presentat en societat amb el clar objectiu de guanyar el Mundial del 2019

Actualitzat

Dia d'estrenes a l'equip Honda Repsol de Moto GP, que aquest migdia ha presentat els seus dos pilots per al Mundial, que comença a Qatar el mes de març. Marc Márquez repetirà, una temporada més, al manillar de la moto amb què ha compartit tots els seus èxits. I al box del costat, hi tindrà un Jorge Lorenzo, que hi arriba després del seu pas per Yamaha i Ducati. Entre els dos pilots sumen 12 campionats mundials i s'han imposat en les últimes 7 edicions de MotoGP.

L'equip més fort de les últimes dècades genera dubtes a nivell de la relació entre dos pilots guanyadors. Diuen que el primer rival és el company d'equip i Márquez i Lorenzo lluitaran, també,  l'un contra l'altre.

Per a tots dos, l'hivern ha estat complicat. Márquez va ser operat de l'espatlla el mes de desembre i encara no s'ha recuperat del tot, mentre que Lorenzo va caure practicant "dirt-track", la setmana passada, i ha hagut de passar pel quiròfan. El pilot mallorquí es perdrà els primers entrenaments oficials.

En la presentació d'aquest dimecres a la seu de Repsol, tots dos s'han mostrat il·lusionats davant d'un any ple de reptes. La cordialitat i el bon rotllo han marcat l'estrena. Els directors de l'equip ho agraeixen.

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut