Fórmula 1

L'equip Marussia comunica que Jules Bianchi té lesions cerebrals molt greus i la família agraeix les mostres de suport

L'hospital Mie de Yokkaichi ha emès un comunicat conjunt amb la família de Jules Bianchi on explica l'estat del pilot de Marussia, accidentat de gravetat en el Gran Premi del Japó de diumenge passat. Bianchi es manté "greu però estable" a la unitat de cures intensives de l'hospital. Segons el comunicat, Bianchi pateix una lesió axonal difusa.

Actualitzat

L'hospital Mie de Yokkaichi ha emès un comunicat conjunt amb la família de Jules Bianchi on explica l'estat del pilot de Marussia, accidentat de gravetat en el Gran Premi del Japó de diumenge passat. Bianchi es manté "greu però estable" a la unitat de cures intensives de l'hospital.

Segons el comunicat, Bianchi pateix una lesió axonal difusa i la seva condició és crítica però estable. Els danys axonals, en cas de ser greus -extrem que no s'ha especificat-, poden derivar en un estat vegetatiu del pacient o causar trastorns remanents.

La família agraeix tant la presència de Gérard Saillant, president de la comissió mèdica de la FIA, com d'Alessandro Frati, neurocirurgià de la Universitat de Roma, enviat per Ferrari.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut