La premsa francesa creu amb la remuntada, però és crítica amb Neymar (Reuters)
Lliga de Campions

La premsa francesa no dona l'eliminatòria Madrid-PSG per tancada

El PSG es va ensorrar en el tram final del partit contra el Reial i va marxar de Madrid amb un marcador advers (3-1) que potser molts no s'esperaven. Tot i la decepció, els diaris francesos pensen que la remuntada és possible.

Actualitzat

La premsa francesa creu en la remuntada del París Saint-Germain. "Tot i que el PSG es va enfonsar ahir al final del partit, la classificació per als quarts no està perduda", comenta "L'Équipe". El mateix diari és molt clar en la seva portada: "Això no s'ha acabat".

Per la seva banda, "Le Parisien" sentencia que els jugadors d'Unai Emery estan "condemnats a la remuntada" després de la derrota d'ahir per 3-1 al camp del Reial Madrid. Aquest diari opina que el PSG té "un sostre de vidre" en la màxima competició continental, però enumera tres grans motius per superar l'eliminatòria: "el PSG és objectivament millor", "la tornada es juga al Parc dels Prínceps" i Neymar, Cavani i Mbappé "tenen pendent una revenja".

En canvi, "Le Figaro", tot i no tirar la tovallola, ho veu més difícil: "La feina serà complicada en la tornada". Aquest diari titula: "El Madrid crucifica el PSG".

Els rotatius francesos es mostren crítics amb l'arbitratge de l'italià Gianluca Rocchi, però també ataquen l'entrenador dels parisencs, Unai Emery, i el trident del PSG. Dels davanters, Neymar és el que en surt més mal parat. Diuen que el brasiler va perdre el duel amb Cristiano i que no va ser decisiu. "L'Équipe" és molt clar respecte al rendiment de l'exblaugrana: "La seva influència en el joc és massa difusa per a un home que val 222 milions".

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut