L'equip AG2R canvia Bardet, que fitxa pel Sunweb, per Van Avermaet
Bardet firma pel Sunweb i Van Avermaet per l'AG2R
Ciclisme

L'equip AG2R canvia Bardet, que fitxa pel Sunweb, per Van Avermaet

Dia de fitxatges importants en el mercat ciclista. L'AG2R La Mondiale ha anunciat la incorporació de Greg van Avermaet durant tres temporades, mentre que el Team Sunweb ha confirmat Romain Bardet dos anys

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista i escalador francès Romain Bardet, de 29 anys i vencedor de tres etapes del Tour de França, deixa l'AG2R per signar un contracte de dues temporades a partir del 2021 amb l'equip Sunweb.

El francès destaca com a escalador però també en carreres d'un dia després de guanyar la medalla de plata en els Campionats Mundials d'Innsbruck, el tercer lloc a la Lieja-Bastogne-Lieja i el segon lloc en unes condicions extremes a l'Strade Bianche, que posen de relleu la seva versatilitat i tàctica per competir en diferents disciplines:

"Estic molt content d'haver signat amb l'equip Sunweb, ja que era realment important per mi trobar un equip que treballés progressivament, involucrant l'última tecnologia i amb una visió clara sobre l'esport, i que fos membre del MPCC (Mouvement pour un Cyclisme Crédible)."

"Aquesta oportunitat m'arriba en el moment just de la meva carrera i estic molt motivat per començar a treballar amb l'equip i el grup de corredors, però vull expressar el meu agraïment al meu equip actual, l'AG2R La Mondiale, que m'ha ajudat a créixer fins ara", va dir Bardet.

 

 

Intercanvi de cracs

Bardet se n'ha anat de l'AG2R La Mondiale, però l'equip no ha trigat gens a comunicar que ha fitxat un altre crac: el ciclista belga Greg van Avermaet, de 35 anys i campió olímpic, vencedor de la París-Roubaix i mallot groc del Tour de França. El ciclista ha signat un contracte de tres anys:

"Estic content i motivat per començar aquesta nova aventura, després de deu anys molt macos en les estructures de Jim Ochowicz, de manera que ara tinc un nou desafiament"

"El meu objectiu és sempre el mateix, guanyar carreres com el Tour de Flandes o la París-Roubaix, o etapes del Tour de França, o portar el mallot groc el màxim temps possible".

 

García Cortina, al Movistar Team

En un dia força amb força moviment en el "mercato" ciclista, s'ha conegut també el primer fitxatge del Movistar Team. Es tracta de l'asturià Iván García Cortina, de 24 anys, un esprintador especialista en clàssiques que prové del Bahrain-McLaren. García Cortina és una aposta de futur del Movistar per a les proves d'un dia i firma per 3 anys. 

 

Anar al contingut