(EFE)
Ciclisme

L'equatorià Richard Carapaz conquereix el Giro d'Itàlia davant de Nibali i Roglic

Carapaz, primer equatorià capaç de guanyar el Giro d'Itàlia, ha estat ovacionat per desenes dels seus compatriotes a l'Arena de Verona

Actualitzat

El ciclista equatorià Richard Carapaz (Movistar) ha guanyat aquest diumenge el primer Giro d'Itàlia després de defensar el seu avantatge en la classificació general sobre Vincenzo Nibali (Bahrain) en els 17 quilòmetres de la contrarellotge final disputada a Verona.

Carapaz, primer equatorià capaç de guanyar el Giro d'Itàlia, ha estat ovacionat per desenes dels seus compatriotes a l'Arena de Verona. El ciclista ha encarat la contrarellotge amb 1 minut i 54 segons d'avantatge sobre Nibali i, tot i perdre 49 segons respecte a l'italià, s'ha coronat com a campió.

El corredor de Tulcán, de 26 anys i quart classificat en l'última edició, ha fet història després d'acabar el Giro amb dues victòries d'etapa, en la quarta i en la catorzena, i un passeig triomfal a Verona. 

El més ràpid de la contrarellotge d'aquest diumenge ha estat el nord-americà Chad Haga (Sunweb), que ha fet un temps de 22 minuts i 7 segons. 

 

Anar al contingut