Felipe Caicedo celebra el seu gol davant la selecció uruguaiana amb Antonio Valencia (Reuters)
Futbol

L'Equador supera l'Uruguai (2-1) amb gol de Caicedo i Xile s'encalla amb Colòmbia (1-1)

La selecció tricolor és la sorprenent líder de la fase de classificació sud-americana per al Mundial de Rússia 2018

Actualitzat

El partit estrella de la jornada, l'Argentina-Brasil, es va haver d'ajornar per la pluja. Però la resta de partits de la fase de classificació sud-americana per al Mundial 2018 es van jugar tal com estava previst. Entre ells, un Equador-Uruguai amb victòria local (2-1). Amb un gol de l'espanyolista Felipe Caicedo per desfer l'empat inicial, la selecció equatoriana va tornar a obtenir un important triomf, tal com ja va fer a l'Argentina en la primera jornada.

La selecció uruguaiana, encara privada de Luis Suárez per sanció, ha empatat amb un cop de cap d'Edinson Cavani a la represa. Finalment, però, ha estat Fidel Martínez qui ha vist porta per donar a l'equador un triomf que els manté invictes al capdavant de la classificació amb 9 punts.

Un dron interromp el partit

El moment curiós del partit, però, ha estat quan un dron ha caigut al terreny de joc, molt a prop d'on era el porter de l'Uruguai, Fernando Muslera. En aquell moment, el joc discorria a la porteria contrària i la caiguda de l'objecte volador ha passat força desapercebuda. Muslera ha enretirat el dron i el joc amb prou feines s'ha aturat.

També es manté invicta Xile, la vigent campiona d'Amèrica, tot i que ha hagut de cedir els seus primers punts en l'empat davant Colòmbia (1-1). El gol inicial d'Arturo Vidal l'ha neutralitzat el madridista James Rodríguez en superar Claudio Bravo en un embolic dins l'àrea local. Tot i això, bona actuació del porter blaugrana, que ha impedit un ensurt encara més gros per als seus.    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut