Barça

Leo Messi rep la seva cinquena Bota d'Or i admet que mai es va imaginar "que arribaria tan lluny"

Leo Messi recull la seva cinquena Bota d'Or i agraeix el premi als seus companys: "Són els millors del món en les seves posicions"

Actualitzat

Leo Messi ha rebut aquest dimarts la seva cinquena Bota d'Or, la segona consecutiva, com a màxim golejador de les Lligues europees. "Mai em vaig imaginar que arribaria tan lluny, però estic rodejat dels millors del món i això fa que tot sigui més fàcil", ha dit Messi, que ha agraït la feina dels seus companys, alguns d'ells presents a l'acte.

El capità del Barça es converteix en el jugador que més cops ha guanyat aquest guardó, i supera Cristiano Ronaldo. "Em trobo molt bé tant anímicament com físicament. Van passant els anys i sempre he intentat cuidar-me, però ara més, perquè els partits són cada cop més exigents i no tenim gaire temps de descans", ha afegit Messi, que ha tirat pilotes fora sobre el duel de vuitens de final de la Champions contra l'Olympique de Lió: "És al febrer i encara queda molt. Falta veure com estarem d'aquí aleshores. Poden passar moltes coses però serà un duel difícil".

L'argentí ha rebut el guardó d'aquesta manera:

I ha agraït amb aquestes paraules el premi:

El FC Barcelona li ha fet un vídeo (SuperMessi) en reconeixement a la seva cinquena Bota d'Or:

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut