Barça

Leo Messi recupera la seva millor versió i acaba el 2014 trencant tots els rècords golejadors

El crac argentí del Barça acaba aquest any com a màxim golejador de la història de la Lliga i la Champions després d'un inici erràtic que va generar controvèrsia pel seu rendiment entre els aficionats blaugrana.

Actualitzat

Leo Messi acaba aquest 2014 trencant rècords. En aquesta recta final d'any s'ha convertit en el màxim golejador a la Lliga i també a la Champions. L'argentí ha recuperat la seva millor versió després d'un començament d'any més aviat erràtic. I és que amb Gerardo Martino a la banqueta, el rendiment personal de Messi va generar una certa controvèrsia entre els aficionats blaugrana. L'arribada de Luis Enrique, però, va tornar de mica en mica les coses al seu lloc. 

Recuperació a l'Argentina: Leo Messi va començar el 2014 treballant de valent a l'Argentina, ultimant la recuperació de la lesió que l'havia tingut gairebé dos mesos sense jugar. Després de 58 dies aturat, va reaparèixer contra el Getafe i va enlluernar tothom. Només va estar 30 minuts sobre la gespa, però va tenir temps per marcar dos gols.

Màxim golejador de la història del Barça: Messi aconsegueix el primer repte personal de l'any. Supera els 369 gols de Paulino Alcántara i es converteix en el màxim golejador de la història del Barça. Però els bons registres individuals no es traslladen a l'equip. L'argentí no pot evitar l'eliminació de la Champions i el seu rendiment al camp és qüestionat.

Crítiques pel seu rendiment a Barcelona: Messi centra una bona part de les crítiques. Se l'acusa de reservar-se per al Mundial, d'apatia i fins i tot de deixadesa. La derrota en la final de Copa contra el Madrid agreuja la situació. Una situació gairebé límit en l'últim partit de Lliga. El Barça és incapaç de derrotar l'Atlètic de Madrid i Messi és xiulat al Camp Nou.

Millora de contracte i missatge inquietant: L'endemà millora el contracte i viatja a l'Argentina per incorporar-se a la selecció. Allà deixa anar un missatge inquietant sobre el seu futur al club blaugrana. Des de Barcelona, tothom s'afanya a calmar-lo.

Finalista i millor jugador del Mundial: Messi condueix l'Argentina a la final del Mundial i és proclamat millor jugador del torneig. Una vegada a Barcelona, recupera la seva millor versió. Torna a ser el jugador decisiu i desequilibrant del millor Barça.

Màxim golejador de la Lliga i la Champions: El seu rendiment li permet seguir acumulant rècords. Acaba amb el de Telmo Zarra i ja és el màxim golejador de la història de la Lliga. Només tres dies després, un "hat-trick" contra l'Apoel el converteix en el jugador que més gols ha marcat a la Champions.

Finalista de la Pilota d'Or: El món del futbol es torna a rendir a Messi, que torna a ser, per vuitena vegada, aspirant a guanyar la Pilota d'Or, competint amb Cristiano Ronaldo i Manuel Neuer.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut