Barça

Leo Messi reconeix un canvi d'actitud d'ençà de la derrota d'Anoeta en un acte publicitari

El crac argentí ha declarat que l'origen del bon moment del Barça va començar després de l'ensopegada contra la Reial Societat

Actualitzat

La presència de Leo Messi en un acte publicitari aquest dijous a la tarda ha col·lapsat el passeig de Gràcia, i és que els seus seguidors no es volien perdre l'oportunitat de ser a prop del crac argentí. Messi ha parlat sense embuts i ha reconegut que després de la derrota contra la Reial Societat, l'equip va voler canviar la imatge que va donar. "Des d'aquell partit tot va canviar: l'actitud, les ganes de l'equip, sortir al camp d'una altra manera i la forma de pressionar i de tenir la pilota", ha declarat.

"No volem que es repeteixi el de l'any passat, que no vam guanyar cap títol. Personalment tampoc va ser un bon any, ho vull canviar. Era un repte ser el d'abans. Aquest era el meu objectiu i amb aquestes ganes vaig començar la temporada", ha reconegut.

Després d'onze victòries consecutives, el davanter argentí es mostra optimista i diu que veu l'equip preparat per guanyar títols: "Encara no hem aconseguit res, aquests mesos són fonamentals. Estant a aquest nivell podem aconseguir el que vulguem".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut