Leo Messi no tornarà als entrenaments fins que no hagi renovat (fcbarcelona.cat)
Barça

Leo Messi no s'entrenarà amb el Barça fins que no renovi

En cas d'haver renovat, s'hauria d'entrenar amb el Barça el pròxim 2 d'agost, però no ho farà fins que no hagi arribat a un nou acord amb el club

Laura Brugués Actualitzat

La renovació de Leo Messi és el més esperat per una gran part del barcelonisme. De moment, però, l'argentí està gaudint de les vacances amb la seva família a Eivissa a l'espera que es faci oficial el nou acord amb el Barça. El futbolista, que s'havia de reincorporar als entrenaments el pròxim dilluns 2 d'agost, no podrà tornar a la Ciutat Esportiva fins que no hagi firmat el nou contracte amb el club blaugrana. S'havia arribat a especular que, encara que no tingués firmada la renovació, Messi aniria a exercitar-se igualment amb l'equip, però no serà així.

Des del FC Barcelona s'espera tancar l'operació com més aviat millor. La directiva confia inscriure Leo Messi a la Lliga abans no comenci el campionat, el dia 15 d'agost, contra la Reial Societat. Per fer-ho possible, el Barça treballa per arribar a un acord per a la rebaixa salarial d'alguns jugadors del primer equip, que permetria aconseguir el fair play financer.

Anar al contingut