Futbol

Leo Messi: "Mai em vaig plantejar jugar amb Espanya"

El crac argentí ha parlat dels seus plans de futur i d'una possible tornada a l'Argentina per jugar amb el Newell's. A Europa, però, Messi només jugaria en un equip, ho té clar

Actualitzat

Després de liquidar la Lliga, Leo Messi continua concedint entrevistes a l'Argentina, prèvies al Mundial. En aquest cas ha estat en el programa "Pasión por el fútbol" de la cadena argentina Canal 13, que ha deixat diversos titulars.

Messi ha parlat del seu futur i de la seva possible tornada al seu país. Però el que té més clar és que mai s'ha plantejat jugar amb la selecció espanyola:

"L'altre dia parlava amb un amic i em deia 'si t'haguessis quedat amb Espanya, ja series campió del món'. Però no hauria estat el mateix. Òbviament, que en cap moment em va passar pel cap. Ser campió amb l'Argentina seria una cosa única".

Qüestionat pels seu plans de futur, Messi ho té clar:

"Cada vegada tinc més clar que, a Europa, Barcelona serà el meu únic lloc"

El crac argentí tampoc ha descartat del tot tornar a jugar a l'Argentina, però el que sí que té clar és el seu destí:

"Sempre vaig dir que tenia ganes de jugar algun dia al futbol a l'Argentina. No sé si es donarà el cas, però ho tinc al cap. Seria a Newell's, res més. M'agradaria viure això almenys sis mesos, però un mai sap el que passarà"

El seu repte, "guanyar el Mundial amb l'Argetina":

"És un repte molt gran per a mi, en la part més personal, per al grup i per al país, que ho somia com ho fem nosaltres. És una bonica responsabilitat representar tot el país en un Mundial. Jo canviaria algun títol de Barcelona per un amb la selecció. Vull tornar-ho a guanyar tot amb el club, també ho vull amb la selecció i sé que serà especial pel que significaria, ser campió del món amb l'Argentina seria diferent, seria una cosa única".

Aquí pots veure l'entrevista completa:

Entrenaments multitudinaris

Mentrestant, a l'Argentina, la selecció es continua entrenant-se per preparar el Mundial. Unes sessions que creen molta expectació al país. Avui, ni més ni menys que 30.000 persones s'han reunit a l'esdadi d'Huracan per poder veure els seus cracs:

ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut