Barça

Leo Messi ja és a l'Argentina

La seva selecció lluita per recuperar el seu mal començament de la fase de classificació pel Mundial de Rússia del 2018

Actualitzat

Leo Messi ja ha arribat a l'Argentina, acompanyat del també blaugrana Javier Mascherano, per començar a preparar els partits contra l'Uruguai i Veneçuela, classificatoris per al Mundial de Rússia 2018. Aquesta tarda, la selecció argentina s'entrenarà a les ordres de Jorge Sampaoli.

Dijous, 31 d'agost, el combinat que capitaneja Messi s'enfrontarà amb una Uruguai on no podrà jugar el lesionat Luis Suárez. El davanter del Barça, però, tot i els problemes al seu genoll dret, es concentrarà amb la seva selecció. Com ha reconegut el capità uruguaià Diego Godín, "que Luis hi sigui és important per a nosaltres, per al grup, per a la gent, per al rival, per a l'ambient, per a tots els aficionats i esperarem a veure què passa aquestes hores, com està, i que decideixen el seleccionador i el cos mèdic".

A 4 jornades del final de la fase de classificació, els argentins són cinquens, amb 22 punts, la posició que permet jugar una repesca contra un rival d'Oceania. El Brasil (33 punts), Colòmbia (24), l'Uruguai (23) i Xile (23) la precedeixen en la classificació, mentre que al darrere té l'Equador (20), el Perú (18) i el Paraguai (18).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut