Antonella i Leo
Antonella i Leo, acabats de casar (EFE)
Futbol

Leo Messi i Antonella Roccuzzo es casen a Rosario davant uns 260 convidats

A l'enllaç, hi van assistir nombrosos companys del jugador al Barça i a la selecció; més de 150 periodistes de tot el món van cobrir un dels esdeveniments de l'any a l'Argentina

Actualitzat

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo es van casar aquest divendres a la seva Rosario natal davant uns 260 convidats, entre els quals hi havia nombrosos companys del futbolista del FC Barcelona i la selecció argentina.

La família de tots dos i jugadors com Neymar, Luis Suárez, Carles Puyol, Xavi Hernández, Sergio Agüero, Javier Mascherano o Gerard Piqué i Shakira van destacar entre els assistents.

També hi van estar presents Ángel di María, Marcos Rojo, Mariano Andújar, Pablo Zabaleta, Maxi Rodríguez i Gonzalo Higuaín, entre altres companys de Messi a la selecció.

L'enllaç es va retardar gairebé una hora i la unió la va oficialitzar el director regional del Registre Civil, Gonzalo Carrillo Herrera, en un saló del complex City Center Rosario. María Sol, Rodrigo i Matías Messi, els germans de Lionel, van ser els testimonis al costat de Paula i Carla Roccuzzo, les germanes d'Antonella.

El cantant argentí Abel Pintos va interpretar, a petició del nuvi, "Sin principio ni final", una de les cançons preferides de Roccuzzo, durant l'intercanvi d'anells.

Uns 150 periodistes acreditats de mitjans de comunicació de diversos països van esperar al costat d'una catifa vermella. L'encarregat d'inaugurar-la va ser Samuel Eto'o, seguit pels també exjugadors culers Xavi, Puyol i Cesc Fàbregas, tots ells acompanyats per les seves respectives parelles. Després hi van desfilar Ezequiel Lavezzi i Agüero.

L'actor argentí Nicolás Vázquez i la seva parella, la també intèrpret i model Gimena Accardi, també hi estaven convidats i van passar per aquesta zona abans de l'enllaç.

A les 21.00 hora local (mitjanit a Catalunya), Messi i Roccuzzo van aparèixer a la catifa vermella. Van posar feliços davant les càmeres, van mostrar el llibre de família, es van fer un petó i van tornar al complex per gaudir de la festa.

Després d'ells van aparèixer els pares de Messi, Jorge i Celia Cuccittini, al costat de María Sol.

Luis Suárez, Sergio Busquets, Jordi Alba i el tenista Guillermo Coria, que hi estaven convidats, també van saludar la premsa.

Durant el dia hi va haver un servei de perruqueria exclusiu disponible per als assistents. També es va preparar una àrea especial perquè els nens s'entretinguessin durant l'enllaç i la festa, en què es van servir plats de carn típics argentins i un bufet de sushi.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut