Futbol

Leo Messi guanya la partida a Antoine Griezmann en el duel individual

Els referents d'atac de Barça i Atlètic de Madrid, que haurien pogut ser companys, seran els principals focus d'atenció en el partit del Camp Nou

Xavier LemusActualitzat

Leo Messi recollirà aquest dissabte el premi com a millor jugador de la Lliga del mes de març. Un reconeixement al seu paper decisiu a l'equip líder de la Lliga: només durant els últims 30 dies ha posat la seva signatura a sis gols i una assistència. Les seves dades aquesta temporada continuen en una línia estratosfèrica, per això és "pichichi" del campionat amb 32 gols i, a més, suma dotze assistències als registres golejadors dels blaugranes. En el seu encert sobre la porteria rival destaquen les sis dianes aconseguides en llançaments de falta a la Lliga.

Per això, en el duel d'estrelles Messi-Griezmann el capità blaugrana supera de forma aclaparadora el seu rival. El jugador francès de l'Atlètic de Madrid està protagonitzant una temporada molt irregular, amb un rendiment intermitent que, sens dubte, és reflex del fet que el seu equip ara mateix només manté petites esperances a la Lliga i s'ha allunyat definitivament de la Copa i la Champions.

Griezmann, autor de tretze gols, no es troba entre els cinc millors davanters golejadors de la Lliga. La seva eficàcia augmenta com a assistent, amb vuit passades de gol, és el quart jugador més destacat del campionat.

ARXIVAT A:
GriezmannMessi
Anar al contingut