Leo Messi, Gerard Moreno i Christian Stuani
Leo Messi, Gerard Moreno i Christian Stuani
Futbol

Leo Messi, Gerard Moreno i Christian Stuani marquen més del 40% dels gols de FC Barcelona, Espanyol i Girona

El seu concurs en atac és imprescindible per als tres representants catalans a la Primera Divisió

Actualitzat

Els tres equips catalans de Primera Divisió tenen molt clar quins són els seus homes gol. Un jugador de cada un d'ells ha anotat més del 40% de les dianes del seu club. Leo Messi en el FC Barcelona, Gerard Moreno en l'Espanyol i Christian Stuani en el Girona són els responsables de bona part de les victòries dels seus, pel que fa a l'aspecte ofensiu.

Stuani és qui acredita un percentatge més alt dels gols del seu equip. El Girona n'ha fet 13, i 6 han estat obra del davanter uruguaià, un 46% del total. Portu el segueix amb 3, mentre que els altres quatre els han marcart Borja Gaarcia, Juanpe, Aday i Pedro Alcalà.

Gerard Moreno suma un 44,44% dels gols de l'Espanyol, tot i que amb una matisació. El de Santa Perpètua de Mogoda porta 4 gols aquesta temporada dels 9 de l'equip. Però d'aquests 9, un se'l va fer Alejandro Arribas, del Deportivo, en pròpia porta. O sigui que Moreno seria l'autor del 50% dels gols fets per jugadors de l'Espanyol. De la resta, Leo Baptistao n'ha aconseguit 3 i Pablo Piatti, l'altre. L'equip necessita més golejadors.

Leo Messi ja suma 16 gols (12 en Lliga, 3 en Lliga de Campions i 1 a la Supercopa), en un començament de temporada impressionant. Sense Neymar, i amb un Luis Suárez que encara no ha afinat, l'argentí ha assumit tot el protagonisme en atac, firmant el 44,44% dels 36 gols blaugranes. Les altres 20 dianes de l'equip se les reparteixen entre 12 jugadors, destacant Luis Suárez, Paulinho i Paco Alcácer amb 3.

Anar al contingut