"Ankara" Messi
Futbol

Leo Messi: "Estic a punt per a aquesta Copa del Món"

Declaració d'intencions del 10 del Barça: amb la tornada del futbol vol fer feliç la gent i guanyar el Mundial de Qatar del 2022

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi parla molt poc, però quan ho fa, normalment, és per dir-ne alguna de bona. En un anunci de la seva marca esportiva, el capità del Barça apareix en diferents jugades amb la selecció de l'Argentina i fent un discurs optimista pel retorn a la competició del futbol. El crac blaugrana explica que, per ell, jugar és un premi, i que el més important és fer feliç la gent; aquesta és la millor copa que es pot guanyar i ell està llest per guanyar el Mundial de Qatar del 2022.

Estar lluny dels terrenys de joc m'ha fet pensar, com qualsevol altre jugador. Només vull tornar a jugar, perquè jugar és un premi i, amb la gent que ens segueix, és encara més bonic. Inspirar altres i que altres ens inspirin. Potser la copa més important de totes és portar la felicitat a tothom. Així que, ara que ha tornat el futbol, estic a punt per a aquesta Copa del Món.

En el muntatge de vídeo que acompanya les paraules de Leo Messi se'l veu jugant a pilota amb el seu gos, al jardí de casa seva, a Castelldefels, participant en el repte dels tocs amb un rotlle de paper higiènic i fent exercicis al gimnàs de casa seva acompanyat del seu fill Mateo.

Anar al contingut