Leo Messi, fent exercicis de recuperació a la Ciutat Esportiva
Barça

Leo Messi està recuperat de la lesió, però no viatjarà a Bilbao

El davanter argentí no té rodatge després de no haver fet pretemporada. El seu debut està previst per al partit contra el Betis

Jordi GrauActualitzat

Messi no viatjarà demà a Bilbao pel començament de la Lliga. L'argentí ja està recuperat de la lesió al soli, però encara no ha fet la pretemporada en condicions amb el grup. El capità blaugrana pot ser que debuti contra el Betis al Camp Nou en la segona jornada.

La lesió al soli de la cama dreta ja és història. Superada la fase de recuperació, ara a Messi li toca posar-se en forma. El trencament muscular va ser en la primera pilota que tocava de la seva pretemporada particular, que va començar més tard per culpa de la Copa Amèrica. A 15 d'agost, Messi encara no ha fet ni un sol entrenament, està fora de forma i sense ritme de partit, i per això Valverde no el pensa fer jugar en l'estrena de la Lliga.

El cap de setmana començarà un pla d'entrenaments específics, a final de la setmana que ve rebrà l'alta mèdica i la seva estrena està marcada per al diumenge 25 al Camp Nou contra el Betis. Per tant, al 17, Griezmann, li tocarà fer de 10.

El francès s'estrenarà en partit oficial contra el seu rival preferit. Amb les samarretes de la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid, 8 gols de Griezmann fins ara a la Lliga contra l'Athletic Club.

Anar al contingut