Leo Messi, amb el guardó com a millor jugador del mes de gener de la Lliga BBVA (@FCBarcelona_cat)
Barça

Leo Messi, escollit per primera vegada millor jugador del mes a la Lliga BBVA

Aquesta és la primera vegada que l'astre argentí del FC Barcelona, guanyador de cinc Pilotes d'Or, rep aquesta distinció des de la creació d'aquests guardons, la temporada 2013-14

Actualitzat

Leo Messi ha estat escollit millor jugador del mes de gener de la Lliga BBVA. Aquesta és la primera vegada que l'astre argentí del FC Barcelona, guanyador de cinc Pilotes d'Or, rep aquesta distinció des de la creació d'aquests guardons la temporada 2013-14. El jugador del Barça mai n'havia estat el guanyador abans i només Neymar és l'únic jugador de l'equip blaugrana que l'havia guanyat abans tot i que el conjunt de Luis Enrique és l'actual campió de la competició.

Messi segueix sent una de les referències i element determinant en el lideratge del Barça a la lliga, que va signar un balanç al començament d'any de quatre victòries i un empat. L'argentí va marcar sis gols, amb un triplet inclòs contra el Granada i també va marcar davant l'Atlètic de Madrid, l'Athletic Club i el Màlaga, i relleva el jugador del Deportivo Lucas Pérez, escollit millor futbolista del mes de desembre de l'any passat.

Messi s'entrena el dia de festa

Tot i que la plantilla del FC Barcelona ha tingut aquest divendres el dia de festa, Leo Messi ha anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per entrenar-se en solitari. L'argentí, que aquesta setmana es va perdre dos entrenaments amb els seus companys després de sotmetre's a una litotrícia, ha volgut recuperar el temps perdut i s'ha exercitat malgrat que Luis Enrique els havia donat el dia lliure.

L'objectiu de Messi és poder arribar en les millors condicions físiques de cara al partit d'aquest diumenge contra el Celta al Camp Nou i en principi no tindrà cap problema per jugar de titular contra el conjunt gallec, que en el partit de la primera volta es va imposar a Balaídos per 4 a 1.

Anar al contingut