Continuen les postures enfrontades en el cas Messi
Leo Messi, el número 1 també en ingressos, segons Forbes
Futbol

Leo Messi és el futbolista més ben pagat del món

Segon la revista Forbes, el davanter argentí és l'únic jugador que supera els 100 milions d'euros d'ingressos anuals

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi és l'únic futbolista que supera la xifra dels 100 milions d'euros d'ingressos anuals. Segons la revista Forbes, el millor jugador del món guanya 107 milions cada any, repartits en 78 que corresponen al seu salari i 29 en concepte de publicitat.

 

El davanter blaugrana supera Cristiano Ronaldo, que ocupa el segon lloc de la llista amb 98, 58 de la seva fitxa amb la Juventus i 40 de publicitat. El tercer és Neymar Junior, amb 80 milions, 65 de salari i 15 de publicitat. A molta distància del davanter brasiler hi ha el seu company d'equip al PSG, Kylian Mbappé, amb 35 milons, 23 de fitxa i 12 en concepte de publicitat i, en cinquena posició, darrere el davanter francès hi trobem Mohamed Salah, amb 31 milions, 20 de salari i 11 de publicitat.

 

Cristiano Ronaldo, sempre darrare del numero 1  (EFE)
 

La llista elaborada per la revista també inclou el jugador del Manchester United Paul Pogba (28 milions), el blaugrana Antoine Griezmann (27), el davanter del Reial Madrid Gareth Bale (24), Robert Lewandowski, del Bayern de Munic (23) i el porter del Manchester United David de Gea (22).

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut