Barça

Leo Messi entra en ratxa golejadora quan s'acosta el moment decisiu de la temporada

El davanter del Barça suma 23 gols en el que portem d'any entre Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions. Torna el millor Messi quan estem a punt d'arribar al moment de jugar-se els títols

Daniel AlentoActualitzat

Leo Messi ha entrat en ratxa just quan comença a arribar el moment decisiu de la temporada, quan s'acosta el moment de jugar-se els títols. El davanter argentí ha marcat dos gols al camp de l'Eibar, un amb un dels seus eslàloms i un altre amb un penal llançant amb un estil semi-Panenka, pel mig de la porteria. És el seu sisè gol en els tres últims partits de Lliga disputats en poc més d'una setmana (diumenge 28 de febrer, dijous 3 de març i diumenge 6 de març). Al Sevilla n'hi va fer un, al Rayo, tres més, i aquest diumenge, dos als bascos.

L'argentí és el tercer de la taula de golejadors de Primera Divisió, amb 21 gols, al darrere de Luis Suárez, que en suma 26, i Cristiano Ronaldo, que n'ha fet 27 amb els 4 de dissabte contra el Celta. En els 11 partits de lliga disputats el 2016 ha aconseguit 14 gols. Davant del Las Palmas, el Llevant i l'Espanyol es va quedar en blanc, però sí que va marcar contra el Celta (1), l'Atlètic (2), el Màlaga (1), l'Athletic (1), el Granada (3). Si hi afegim els dos del partit ajornat de la primera volta contra l'Sporting, que es va jugar el 17 de febrer, serien setze gols en dotze partits.

A aquestes xifres s'hi han d'afegir els 5 gols que el davanter ha aconseguit en la Copa del Rei aquest 2016, dos en l'anada dels vuitens contra l'Espanyol i tres en el primer partit de les semifinals contra el València, i els dos aconseguits al camp de l'Arsenal en l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions, per arribar a un total de 23 gols aquest 2016 dels 36 que ha fet en tota la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut