FUTBOL

Leo Messi encapçala la puntuació del videojoc FIFA 21 com al millor jugador del món

EA Sports ha actualitzat la llista dels millors 100 jugadors per al nou FIFA 21 que sortirà a la venda el 9 d'octubre

Actualitzat

El blaugrana Lionel Messi encapçala la llista dels 100 futbolistes que EA Sports ha donat a conèixer del nou FIFA 21, segons les mesures oficials del joc. La nova versió del videojoc es posarà a la venda el 9 d'octubre. En la nova entrega del simulador futbolístic Lionel Messi encapçala la llista amb un 93 de mitjana; un punt més que Cristiano Ronaldo, ara a les files de la Juventus de Torí. L'argentí del Barça, que va protagonitzar el serial de l'estiu per voler abandonar el FC Barcelona, segueix tenint les preferències dels jugadors virtuals. És la tercera versió consecutiva del joc FIFA que domina Messi, després de fer-ho en les de 2019 i 2020. Cristiano Ronaldo liderava l'edició de 2018 seguit de Messi.

 

 

El tercer del podi és Robert Lewandowski, actual campió de la lliga Campions, amb 90 de mitjana. El brasiler Neymar Jr., ara al París Saint-Germain, amb 91, és a la cinquena posició. El porter blaugrana Marc-André ter Stegen ocupa la dotzena posició, mentre que Sergio Ramos està situat en la quinzena plaça. El jugador del Reial Madrid és el primer futbolista de nacionalitat espanyola dins el top 15.

FIFA 21 està desenvolupat per PlayStation 4, Xbox One, PC i Nintendo Switch i sortirà el 9 d'octubre. A més, les consoles de nova generació seran les úniques que comptin amb la versió millorada del joc. Els que comprin el títol en alguna de les màquines actuals tindran la possibilitat d'actualitzar el títol a PlayStation 5 i Xbox Sèries X sense cost addicional.

La FIFA és la saga de videojocs de futbol més prolífica i venuda del món creada per la companyia Electronic Arts iniciada per la companyia Electronic Arts.

Top-15 millors jugadors de FIFA 21

1.Lionel Messi, FC Barcelona (93)

2.Cristiano Ronaldo, Piemonte Calcio (92)

3.Robert Lewandowski, Bayern Munchen (91)

4.Kevin De Bruyne, Manchester City (91)

5.Neymar Jr., Paris Saint-Germain (91)

6.Jan Oblak, Atletico de Madrid (91)

7.Virgil van Dijk, Liverpool (90)

8.Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain (90)

9.Mohamed Salah, Liverpool (90)

10.Sadio Mané, Liverpool (90)

11.Sadio Mané (90)

12.Marc-André ter Stegen (90)

13.Alisson Ramses Becker (90)

14.Sergio Ramos (89)

15.Manuel Neuer (89)

Anar al contingut