Leo Messi celebrant un dels seus gols davant l'Osasuna (Reuters)

Leo Messi avança Cristiano Ronaldo a la classificació de màxims golejadors de Primera Divisió

El davanter blaugrana ha superat Cristiano Ronaldo amb els gols que ha marcat davant l'Osasuna

Amb els dos gols que ha marcat Leo Messi a El Sadar, el davanter argentí suma 11 gols a la Lliga, un més que el portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. Els blancs reben aquest dissabte a la nit la visita del Deportivo (20.45), però el davanter madridista no jugarà. El seu entrenador Zinedine Zidane l'ha deixat fora de la convocatòria per donar-li descans abans del Mundial de clubs del cap de setmana que ve.

Però Messi no és l'únic blaugrana que ha desafiat Cristiano a la classificació de màxims golejadors. Amb el 0 a 1 al camp de l'Osasuna, Luis Suárez ha igualat el portuguès amb 10 dianes. Al darrere hi ha Iago Aspas, del Celta, amb 9 gols, i Willian José, de l'Athletic Club de Bilbao, amb 7 gols.

Messi supera Migueli

Messi, en aquest partit contra l'Osasuna, ha aconseguit una altra fita. Amb 550 partits jugats amb la samarreta del FC Barcelona, ha trencat l'empat amb Miguel per convertir-se en el quart jugador amb més partits oficials disputats amb el Barça, al darrere de Xavi Hernández (767), Andrés Iniesta (605) i Carles Puyol (593).