Leo Messi i Harry Kane (Reuters)
Leo Messi i Harry Kane (Reuters)
Barça

Leo Messi aspira a ser el màxim golejador mundial del 2017, un premi que només li pot prendre Harry Kane

Amb el gol contra el Madrid, Leo Messi (54) supera Cristiano (53), Lewandowski (53) i Cavani (53) i aspira a ser el millor golejador mundial de l'any. Un premi que només li pot prendre Harry Kane.

Actualitzat

Aquest dissabte, al Clàssic, a més dels 3 punts en joc, es dirimia la batalla entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo per intentar acabar l'any com a màxim golejador mundial. El gol de l'argentí en el minut 63 de partit, de penal, l'ha deixat en el primer lloc de la cursa amb 54 gols. El Barça ha guanyat finalment 0-3 al Bernabéu. Messi, amb 25 gols, és el jugador blaugrana que més gols ha fet al Madrid en la seva carrera (25).

Tots dos arribaven a un dels partits de més expectació de l'any empatats amb 53 gols, la mateixa xifra que Lewandowsi i Cavani. Un nombre de gols que el portugués ha aconseguit en menys partits, cosa que fa que la seva mitjana sigui una mica millor que la de Messi (0,90 gols per partit contra els 0,83 de l'argentí). Després del Clàssic Messi els ha superat.

El perill ara és Harry Kane

El davanter del Tottenham Harry Kane, però, encara podria deixar Messi sense la seva corona de millor golejador del 2017. El davanter del Tottenham ha firmat un hat-trick davant del Burnley (0-3), i iguala a gols 53, amb Lewandowski, Cristiano i Cavani. A diferència de tots ells, però, a Kane encara li queda un partit, el proper 26 de desembre a Wembley contra el Southampton. Amb un gol igualaria el registre de Messi, i amb 2 o més, es proclamaria en solitari el millor golejador de les grans lligues europees del 2017.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
MessiEl Clàssic
Anar al contingut