Leo Baptistao, durant l'entrenament d'aquest dijous (@RCDEspanyol)
Espanyol

Leo Baptistao es reincorpora als entrenaments de l'Espanyol

Després de dos dies d'absència per una gastroenteritis, l'hispanobrasiler s'ha exercitat amb normalitat pensant en el partit de Riazor

Actualitzat

Després de dos dies d'absència per una forta gastroenteritis, Leo Baptistao ha tornat als entrenaments de l'Espanyol. El davanter hispanobrasiler s'ha exercitat amb tota normalitat amb el grup i estarà a punt per jugar aquest diumenge (18.30) a Riazor contra el Deportivo. En canvi, qui no s'enfrontarà als gallecs serà Rubén Duarte, que en l'entrenament d'aquest dijous s'ha fet un esquinç de turmell. La lesió podria precipitar el final de temporada per al lateral, una temporada en què pràcticament no ha jugat, ja que no compta per a Quique Sánchez Flores. 

Diego Reyes, sense pistes sobre el futur

El jugador que ha comparegut en roda de premsa ha estat Diego Reyes, un dels que l'Espanyol voldria adquirir en priopietat. El central mexicà, cedit pel Porto, ha afirmat que ni ell sap on jugarà la temporada que ve. "Tant de bo ho sabés, perquè a mi tampoc m'agrada estar així. No sé ni on viuré. Només penso en els tres partits que queden", ha comentat. Reyes ha explicat que ell també tindrà veu i vot en la decisió final. "El primordial serà estar en un lloc on jugui. També ha de pensar en la ciutat. M'encanta Barcelona, però ja decidirem amb la família i el representant". Passi el que passi, el defensa asteca ha mostrat la seva gratitud cap a l'Espanyol: "Ha estat un any molt important a la meva carrera i sempre estaré agraït al club", ha dit. Un missatge que en certa manera ha sonat a comiat.      

 

 

Anar al contingut