Els jugadors de l'Espanyol s'han entrenat aquest diumenge al matí de cara al partit contra l'Athletic Club del proper dimarts (rcdespanyol.com)
Espanyol

Leo Baptistao completa amb normalitat l'entrenament de l'Espanyol, mentre que David López s'exercita al marge

Els pericos no volen regalar ni un punt en aquesta recta final de la Lliga i són conscients que tornar victoriosos de San Mamés seria un cop d'autoritat

Actualitzat

L'Espanyol ja té tota la vista posada en la complicada visita a l'estadi de San Mamés de dimarts i és que els bascos són uns rivals directes en la lluita aferrissada per tenir una plaça que doni accés a la competició europea.

Aquest diumenge al matí, Quique Sánchez Flores ha preparat una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque força intensa. David López s'ha exercitat al marge del grup a causa d'una contusió que es va fer durant el partit de divendres passat davant del Betis. En principi, el polivalent migcampista perico no hauria de tenir problemes per entrar en la convocatòria per a l'enfrontament contra l'Athletic Club. 

En canvi, Leo Baptistao, que encara no té data de reaparició arran de la talàlgia que el manté apartat dels terrenys de joc des de mitjans de desembre de l'any passat, ha pogut completar l'entrenament amb els seus companys amb total normalitat, fet que convida a l'optimisme de cara al seu retorn a la recta final de la Lliga.

Després de l'entrenament, Víctor Sánchez ha comparegut en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació i ha recordat que l'Espanyol va ser el primer equip que va aconseguir la primera victòria al nou estadi de San Mamés i que, després del partit del Betis, "amb remuntada amb ganes i empenta" inclosa, l'Espanyol encara l'enfrontament contra els bascos amb la moral pels núvols i que, en cas de "guanyar l'Ahtletic, seria un cop a sobre de la taula".

 

Anar al contingut