Bàsquet

L'entrenador del Força Lleida explota: "Tinc dubtes de la integritat dels àrbitres"

Els lleidatans, un any després, han sumat la primera derrota com a locals en un partit marcat per la polèmica arbitral

Redacció Esport3Actualitzat

Un any després, el Força Lleida ha sumat la primera derrota al Barris Nord. El Leyma Corunya ha estat l'encarregat de trencar la ratxa dels lleidatans en un duel en què han estat contra les cordes en tot moment.

Tot i arribar a perdre de 16 punts al descans, els catalans han reaccionat al tercer període i s'han situat a només 4. Tot i això, han acabat caient en un partit marcat per una actuació arbitral que ha encès el públic assistent al pavelló.

Ha estat al final del partit quan Gerard Encuentra ha explotat. L'entrenador del Força Lleida, que ha estat expulsat durant el partit per dues faltes tècniques, ha carregat amb duresa contra els àrbitres, fent referència a la seva procedència:

"Ha estat molt descarat. Ens han assenyalat cinc tècniques, faltes clau... Partits així em fan pensar molt sobre la integritat d'alguns àrbitres, d'on són. A la primera falta no m'he dirigit a cap àrbitre, estic parlant amb un jugador i em xiulen tècnica."

"L'arbitratge d'avui ha estat molt dolent contra nosaltres. Estic molt enfadat, no ens han respectat. No m'han deixat acabar de competir el partit, han anat per nosaltres."

Els àrbitres encarregats de xiular el partit han estat Pol Franquesa, de Barcelona; Fernando Ibáñez, de Castella-la Manxa, i Paula Lema, de la Corunya, ciutat del rival a qui avui s'enfrontaven els lleidatans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut