Massimiliano Allegri (Reuters)
Massimiliano Allegri (Reuters)
Lliga de Campions

L'entrenador de la Juventus creu que necessitaran "un superpartit per treure un resultat positiu" contra el Barça

Massimiliano Allegri ha parlat de la comparació entre la seva estrella, Dybala, i Leo Messi

Actualitzat

L'entrenador de la Juventus, Massimiliano Allegri, ha lloat la gran figura del Barça, Leo Messi, de qui ha dit que "pot fer coses impensables en 10 centímetres". El tècnic creu que als seus els hi farà falta "un súper partit per treure un resultat positiu".

El jugador més talentós de l'equip italià és també un argentí, Paulo Dybala. Allegri ha dit no saber si el seu futbolista "pateix la comparació amb Messi. Ell té 23 anys, Messi 30. Ha de créixer. Va començar la temporada passada marcant molts gols però després va tenir una davallada. Són jugadors completament diferents a nivell físic. Messi és explosiu. Dybala és aeròbic. Les coses que fa Dybala no les pot fer Messi, i les que fa Messi, no pot Dybala".

El tècnic italià ha destacat la transformació que ha fet el Barça sota la direcció d'Ernesto Valverde respecte el de la temporada passada: "Cada partit és distint. Han jugat 14 partits i encara no han perdut. En 14 partits només han rebut 2 gols. Marquen una mica menys, però el seu equilibri és superior".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut