Gavi, Pedri i Lewandowski, baixes al Barça-València de Lliga al Camp Nou
Gavi, Pedri i Lewandowski, baixes al Barça-València de Lliga al Camp Nou
Barça

L'entorn de Pedri, molest amb el Barça per considerar que han volgut forçar la seva recuperació

L'entorn del futbolista creu que la recuperació s'ha alentit perquè es va voler forçar Pedri perquè jugués el clàssic de Lliga i ara el descarten per al de Copa

Redacció Esport3Actualitzat

L'entorn de Pedri, molest perquè la recuperació de la lesió a la cuixa que es va fer contra el United al Camp Nou va més lenta del previst, s'ha encarregat avui d'esbombar que el futbolista estarà entre dues i tres setmanes més de baixa per culpa d'una recaiguda i, per tant, no podrà jugar la tornada de la semifinal de Copa contra el Reial Madrid del dia 5 al Camp Nou.

De moment, ni des de l'staff ni des dels serveis mèdics del Barça, ningú parla de recaiguda i ningú té la certesa del retorn als terrenys de joc del jugador per la naturalesa complicada de la lesió, i pensen anar amb la mateixa prudència que fins ara.


La baixa contra el Reial Madrid a la Lliga, una desagradable sorpresa

Absolutament tothom estava convençut que Pedri jugaria el clàssic de Lliga de diumenge passat. A l'equip, al club i el mateix futbolista, que fins i tot havia arribat a plantejar el seu desig de viatjar la setmana anterior a Bilbao. La setmana passada els terminis s'estaven complint al mil·límetre i les males sensacions del jugador en l'entrenament de divendres van fer que Pedri, Xavi i el Dr. Pruna pactessin descartar la seva presència al clàssic i ajornar la reaparició.

L'entorn del futbolista creu que la recuperació s'ha alentit perquè es va voler forçar Pedri perquè jugués el clàssic de Lliga i ara el descarten per al de Copa. 

Tècnic i direcció esportiva són conscients que en la seva curta trajectòria Pedri està demostrant ser un futbolista propens a les lesions i que és fonamental reforçar aquesta posició de cara a la temporada que ve.

Anar al contingut