Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça
Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça (Reuters)
Barça

L'entorn de Dembélé confia en la renovació després de la reunió amb Xavi

El representant valora positivament la trobada amb l'entrenador blaugrana per la continuïtat del davanter francès

Redacció Esport3Actualitzat

Gir de guió en el cas d'Ousmane Dembélé. El representant del jugador francès, Moussa Sissoko, que va arribar aquest dimarts a Barcelona, es va reunir amb Xavi Hernández per abordar la renovació del davanter. Segons ha avançat el diari Sport, la trobada entre els agents del futbolista i l'entrenador del Barça va ser molt positiva. I és que tant Sissoko com Marco Lichsteiner tenen la ferma idea de renovar amb el FC Barcelona.

A la reunió, a més de Xavi Hernández, també hi havia Jordi Cruyff. Mateu Alemany no va poder assistir perquè es troba en quarantena després de donar positiu per coronavirus. Els representants del jugador es van mostrar receptius, però la idea del club continua sent la mateixa: o renova o marxa. Si no es troba una solució, enviaran el jugador a la grada.

 

El contracte del jugador acaba el pròxim juny del 2022 i el Barça ja va pressionar perquè Dembélé prengués una decisió abans que acabés el mercat d'hivern. Fins i tot Xavi ha deixat el francès fora de la convocatòria en els últims dos partits de l'equip. Amb la reunió d'aquest dimarts, però, sembla que el cas es podria desencallar en les pròximes hores.

Xavi Hernández ja ha destacat en més d'una ocasió que el seu projecte esportiu passa per tenir Ousmane Dembélé a l'equip. També ho ha deixat clar el president del club, Joan Laporta, que va arribar a dir que Dembélé era millor que Kylian Mbappé.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut