Purito Rodríguez haurà de passar pel quiròfan després d'una caiguda a Andorra (@Ciclo21)
Ciclisme

L'ensurt de "Purito" Rodríguez per una forta caiguda mentre s'entrenava a Andorra

L'exciclista català serà operat a Barcelona pel doctor Xavier Mir després de trencar-se dos ossos de la mà dreta i un de la mà esquerra en un accident al Bike Park de Vallnord

Redacció Esport3Actualitzat

Joaquim "Purito" Rodríguez serà intervingut quirúrgicament entre avui i demà a Barcelona pel traumatòleg Xavier Mir després de trencar-se dos ossos de la mà dreta i un de la mà esquerra en un accident mentre s'entrenava a Andorra.

"Purito" va patir ahir a la tarda una forta caiguda al Bike Park de Vallnord quan s'entrenava en BTT acompanyat de bikers professionals com Josep Antoni Hermida, Sergio Mantecón o Oliver Avilés, aquest últim company d'equip.

L'exciclista professional, de 41 anys i que resideix al Principat d'Andorra des de fa molts anys, es va emportar un fort cop al pit i també a les costelles. Allà mateix va ser evacuat i traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell d'Andorra la Vella, on li van practicar tota mena de proves per descartar qualsevol lesió greu.

  
"És un cop dur i també un bon ensurt. Es van portar molt bé a Vallnord i després també a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van descartar que alguns dels meus òrgans estiguessin afectats per la forta caiguda. Al final, contusions, tocarà fer molta feina amb la fisio i passar un estiu 'confinat'", ha assegurat en declaracions a EFE.

Anar al contingut