Ilaix Moriba, en una imatge d'arxiu (fcbarcelona.cat)
Barça

Ilaix Moriba renuncia a jugar amb la selecció espanyola

El jugador blaugrana torna a sorprendre amb una decisió que ha apuntat el seu pare a diversos mitjans

Redacció Esport3Actualitzat

Ilaix Moriba renuncia a jugar amb la selecció espanyola, segons informa la Cadena SER. El futbolista del Barça ha pres la decisió de renunciar a jugar amb 'la roja' i serà internacional amb la selecció de Guinea Conakry, país en el qual va néixer. Segons aquesta informació la Federació espanyola hauria contactat amb ell per una futura convocatòria i hauria rebut la notificació d'aquest canvi.

L'enigmàtic missatge d'Ilaix Moriba en resposta a Koeman

A hores d'ara, el futur del jugador sembla estar lluny del conjunt blaugrana. Ni l'entorn de Moriba ni el Barça arriben a un acord per a la renovació, i el club ja ha castigat el jugador durant la pretemporada. D'aquesta situació complicada n'ha parlat Koeman, que va deixar clar que els diners no són el més important per a un jove de 18 anys.

"Li vaig dir que a la seva edat els diners no han de ser el més important. El més important és jugar i ara no ho fa. Però ell i la seva gent han decidit en una altra direcció, i estic decebut. La seva situació és horrible."

El vicepresident esportiu, Rafa Yuste, també ha aprofitat la prèvia del partit contra l'Athletic per enviar un missatge al jugador.

"Si no canvia la seva postura no tindrà futur en aquest club. Per a mi és una equivocació el que està fent Ilaix i el seu entorn "

 

En resposta a l'entrenador, Ilaix Moriba ha utilitzat una imatge amb un enigmàtic missatge, que ha compartit a les xarxes socials.

"Milers de rumors i ningú sap la veritat."

El missatge d'Ilaix a Instagram (@ilaixmk)
Anar al contingut