Barça

Lenglet: "Hem de ser més agressius"

El central francès ha explicat que creu que el Barça pot guanyar la Lliga perquè encara queden molts punts en joc

Laura BruguésActualitzat

La derrota contra l'Atlètic de Madrid i el gol encaixat abans del descans, encara cou a Can Barça. Abans de visitar el Dinamo de Kíev, Clément Lenglet ha parlat en roda de premsa i ha assegurat: "Els jugadors del Barça han de ser més agressius". "Falta ser més agressiu, manejar determinats moments dels partits, ja que encaixem gols en moments importants. Hem de millorar en aquest aspecte. El gol de dissabte va arribar en un moment clau i va ser un cop dur."

Preguntat per si el Barça té opcions de guanyar la Lliga, Lenglet ha donat la seva opinió: "Sí que es pot guanyar. Falten molts partits i queden molt punts en joc." "Si abaixem els braços ara seria una falta de respecte per als que ens miren per la tele, ja que no poden venir al camp", ha afegit.

El sistema 4-2-3-1

Per Lenglet, no és problema del sistema de joc, ja que a l'inici de temporada no encaixaven gols. "Ara n'encaixem perquè cometem errors i hem de millorar la solidesa d'equip", ha indicat el central blaugrana.

Lenglet està disposat a jugar de central dretà si fa falta amb les nombroses baixes que té l'equip. Ara mateix, és l'únic central disponible dels quatre que hi ha en nòmina a la primera plantilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut