Griezmann i Lenglet, habituals a la selecció francesa
Barça

Lenglet: "Griezmann serà cada vegada millor al Barça"

El central francès ha tret importància a la lenta adaptació del seu compatriota al club blaugrana i assegura que el veu feliç

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona i internacional francès Clément Lenglet ha comentat que el seu compatriota i company a la selecció Antoine Griezmann serà "cada vegada millor" a l'equip blaugrana, on el veu feliç.

"Griezmann es diverteix quan va a la selecció. Ha viscut diverses competicions internacionals i n'ha guanyat una de molt bonica. Té una història molt forta amb els 'bleus'. El veiem molt feliç, però també és feliç a Barcelona, també somriu allà i serà cada vegada millor".

Lenglet li ha tret importància a la lenta adaptació de Griezmann al Barça, així com el fet que tingui poc pes pel que fa a gols i assistències.

"Amb França, es mou al voltant del davanter, potser és més fàcil per a ell tenir oportunitats, especialment donat el seu joc i talent. Quan està en una banda, arrenca de més lluny i és més difícil aconseguir alguna cosa. Però, en qualsevol cas, treballa, té una gran mentalitat i ajuda a tots dos equips. No és fàcil integrar-se en un club com el Barça".

 

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut