Lendoiro en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Futbol

Augusto César Lendoiro, operat d'urgència per una afecció cardíaca

Lendoiro es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica d'urgència per resoldre el problema que tenia en una vàlvula del cor

Actualitzat

L'expresident del Deportivo de la Corunya Augusto César Lendoiro va ser intervingut d'urgència ahir al vespre, amb resultat satisfactori, d'una afecció cardíaca. Lendoiro està hospitalitzat al Complex Hospitalari Universitari de la Corunya.

L'exdirigent del conjunt gallec, de 72 anys, va ingressar aquest dijous a l'hospital corunyès per una pneumònia. Inicialment va respondre bé al tractament, però la seva situació va empitjorar divendres a la tarda a causa d'una afecció cardíaca. Cap a les deu de la nit, Lendoiro es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica d'urgència per resoldre el problema que tenia en una vàlvula del cor.

El resultat de l'operació, que va durar una mica menys de tres hores, va ser satisfactori i els metges són optimistes, encara que estan pendents de la seva evolució.

Lendoiro, que és a l'UCI, va presidir el Dépor entre el 1988 i el gener del 2014, quan el va substituir l'actual dirigent del club corunyès, Tino Fernández. A les seves ordres, l'entitat gallega va conquerir els sis títols que hi ha a les seves vitrines (una Lliga, dues Copes del Rei i tres Supercopes d'Espanya) i va participar cinc temporades consecutives a la Lliga de Campions.

Anar al contingut