Handbol

L'empresa Fraikin renova el seu patrocini per una temporada més amb el Balonmano Granollers

El Balonmano Granollers i l'empresa de lloguer de vehicles Fraikin continuaran vinculats un any més després de la renovació del contracte de patrocini entre les dues entitats. En un acte on ha participat el primer equip del club vallesà s'ha certificat la renovació del contracte fins al final de la temporada 2013-14. Serà, doncs, la novena temporada que Fraikin és el principal patrocinador del conjunt català.

Actualitzat
El Balonmano Granollers i l'empresa de lloguer de vehicles Fraikin continuaran vinculats un any més després de la renovació del contracte de patrocini entre les dues entitats. En un acte on ha participat el primer equip del club vallesà s'ha certificat la renovació del contracte fins al final de la temporada 2013-14. Serà, doncs, la novena que Fraikin és el principal patrocinador del conjunt català.

Les xifres econòmiques d'aquest nou acord no s'han fet publiques i cap de les dues parts no ha volgut concretar-les, encara que fonts del club han explicat que estan dins dels paràmetres marcats en el pressupost per a aquesta temporada i és la mateixa quantitat que l'empresa de lloguer de vehicles va pagar l'any passat.

Amb aquesta renovació, el Granollers aconsegueix ingressar diners a les seves arques per poder retallar el deute que té amb els seus creditors. El club vallesà va aconseguir sortir al juliol passat del concurs de creditors en què es trobava immers des de l'octubre del 2012.
Anar al contingut