Francesca Schiavone ha explicat en un vídeo que ha guanyat la lluita contra el càncer
Tenis

L'emotiva confessió de Francesca Schiavone després de superar un càncer

La tenista italiana, de 39 anys i campiona a Roland Garros el 2010, ha explicat en un emotiu vídeo que ja està recuperada i que el seu desig és tornar com a entrenadora

Actualitzat

Francesca Schiavone ha confessat en un emotiu vídeo publicat a les xarxes socials que va tenir càncer però que afortunadament ja s'ha pogut recuperar. La guanyadora de Roland Garros el 2010, primera tenista italiana a conquerir un torneig de Grand Slam en individuals, ha explicat que ha estat el motiu pel qual ha estat absent de la vida pública últimament.

"Hola a tothom, des de fa 7 o 8 mesos estava en silenci, allunyada de les xarxes socials i del món. Vull compartir amb vosaltres el que m'ha passat en aquest temps. Em van diagnosticar un càncer. Vaig rebre quimioteràpia, vaig lliurar una dura batalla i ara puc respirar. Vaig guanyar la batalla i ara torno a l'acció ", ha expressat.

Schiavone, de 39 anys, també ha expressat el seu desig de tornar al tenis com a entrenadora.

"Va ser la lluita més dura a la qual m'hagi enfrontat mai. Quan em van dir fa uns dies que estava curada vaig esclatar de felicitat i a dia d'avui sento aquesta felicitat. Estic a punt per enfrontar-me a nous projectes que no vaig poder arribar a fer."

A més de Roland Garros, Schiavone ha estat l'única italiana a aconseguir entrar al top 5 del rànquing mundial, on va arribar a ser quarta.

Anar al contingut