Pau Gasol, amb Capri Bryant, una de les filles de l'enyorat Kobe Bryant, l'estiu passat
Bàsquet

L'emotiva carta de Pau Gasol a Kobe Bryant

El pivot de Sant Boi, que considerava Kobe "el germà gran que mai vaig tenir", va tenir un record per al seu amic en l'aniversari de la seva mort

En el temps que van coincidir a Los Angeles Lakers, Pau Gasol i Kobe Bryant van desenvolupar una relació d'amistat que va anar molt més enllà de les pistes. El pivot català, molt afectat quan es va saber la tràgica mort de Bryant i la seva filla Gianna, va tenir un emotiu record per a tots dos aquest dimarts, quan va fer un any del fatal accident

 

 

"Et trobo a faltar, germà... no passa ni un sol dia sense que siguis present en allò que faig. El teu esperit, el teu instint, la teva ambició, el teu amor... continuen brillant en la meva vida i en la de molts altres. Fotos, vídeos i moments especials continuen sent compartits per molta gent que et va admirar i et va estimar a la seva manera, i em recorden la sort que vaig tenir de compartir algun d'aquells moments amb tu."

"Espero que tu i la Gigi estigueu somrient veient com són de fortes les teves noies... estan creixent tan ràpid, germà."

"Tant de bo haguéssiu pogut conèixer la nostra petita Elisabet Gianna. Ens assegurarem que sàpiga d'on ve el seu segon nom... com d'extraordinaris, amorosos i inspiradors eren la seva cosina Gigi i el seu oncle Kobe."

"Avui us honorem a tots dos, ens vau deixar amb tantes coses... però fins i tot si les coses no han anat com voldríem, esteu presents, i sempre ho estareu, als nostres cors."  

Anar al contingut