Klopp va escriure una emotiva carta a un seguidor del Liverpool (EFE/EPA/Peter Powell)
Futbol internacional

L'emotiva carta de Jürgen Klopp a un aficionat del Liverpool amb càncer

El tècnic alemany va escriure una bonica carta per donar-li ànims que el seu germà va voler compartir a través de les xarxes socials

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha tingut un emotiu detall amb un aficionat "red" malalt de càncer. El tècnic alemany va escriure una bonica carta per donar-li ànims i el seu germà la va voler compartir a través de les xarxes socials.

La piulada de l'usuari @andyjock83 adjuntant la carta escrita per Klopp s'ha fet ràpidament viral i ja ha rebut més de 10.000 likes.

"El meu germà va rebre aquesta carta de Jürgen Klopp mentre rebia tractament per al seu càncer. Quin cavaller."

El contingut íntegre de la carta de Klopp és el següent:

"Estimat Chris,

Primerament, espero que no t'importi que t'escrigui, només vull que sàpigues que tots dins de la família del Liverpool estem al teu costat.

Això és molta gent, i hi ha ocasions en què m'aturo i penso en tantíssima gent que ens està donant suport a mi i als meus jugadors i m'explota el cap. Però el fet que tots ens mantinguem tots units és el que fa que aquest club sigui tan especial.

Espero que en aquesta ocasió no els importi que parli en nom de tots ells quan dic que estem tots amb tu. No són només paraules, és alguna cosa que ens importa de veritat. Quan sento els meus jugadors parlar del que els ajuda en dies difícils, una de les coses que tots diuen és que el suport del club i de l'afició marca la diferència.

Una altra cosa que em diuen és que la seva família és el més important per a ells. Segurament no necessiti dir-te això, perquè m'han dit que tens una família i uns amics brillants al teu voltant i que tots estan fent el possible per donar-te suport.

You'll Never Walk Alone

Jürgen Klopp"

Anar al contingut