Futbol

L'emotiu gest del Fulham amb un aficionat amb paràlisi cerebral

Rhys Porter, de 13 anys, va ser assetjat a les xarxes socials i el club londinenc va convidar-lo a l'entrenament i va celebrar amb ell un gol en l'últim partit de lliga al camp del Bristol

Rhys Porter, un jove aficionat del Fulham de només 13 anys, va ser víctima d'assetjament a les xarxes socials després de publicar un vídeo on sortia jugant a futbol, concretament de porter. Després de rebre insults i mofes, el club londinenc va voler tenir un detall especial amb aquest seguidor i el va convidar a un entrenament per rebre el suport dels seus ídols.

L'emotiu gest del Fulham amb un aficionat amb paràlisi cerebral
Rhys Porter, amb els jugadors del Fulham en un entrenament


A la pàgina web del Fulham Rhys Porter apareix inscrit com un futbolista de la plantilla i per aquest motiu va acompanyar el seu equip a l'últim partit de lliga al camp del Bristol. El moment més emotiu es va produir quan Aleksander Mitrovic va marcar un gol i tots els jugadors del Fulham va anar a celebrar-ho amb ell, que estava veient en directe el partit des d'un dels fons de l'estadi amb la seva cadira de rodes.

El capità del Fulham, el nord-americà Tim Ream, ha admès que la història de superació de Rhys Porter els ha servit com a font d'inspiració.

"El que està fent és la inspiració més gran que qualsevol de nosaltres pot tenir."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut