Les tres medallistes dels 100 papallona han enviat aquest missatge a Rikako Ikee des del podi (Reuters)
Natació

L'emocionant missatge de suport a Rikako Ikee: "Mai et rendeixis"

La canadenca Maggie MacNeil, la sueca Sarah Sjöstrom i l'australiana Emma McKeon, les medallistes en la final dels 100 metres papallona al Mundial de Gwangju, han enviat un missatge de suport a la japonesa Rikako Ikee, que lluita contra una leucèmia

Actualitzat

La canadenca Maggie MacNeil, la sueca Sarah Sjöstrom i l'australiana Emma McKeon, medallistes en els 100 metres papallona al Mundial de Gwangju, han enviat des del podi un emocionant missatge de suport a la nedadora japonesa Rikako Ikee, que lluita contra una leucèmia. Just després de rebre les seves medalles, en les mans de les nedadores es podia llegir: "Rikako never give up Ikee" (Rikako Ikee, no et rendeixis mai), juntament amb uns cors retolats a les mans de Sjöstrom i McKeon.
 
A principis del 2019, la jove nedadora japonesa, de només 18 anys, especialista en proves de 50, 100 i 200 metres lliures, així com en els 50 i 100 papallona, ​​va donar a conèixer que tenia leucèmia i que la lluita contra aquesta malaltia era "més dura" del que es pensava. L'anunci de la nedadora va suposar una onada de commoció al país nipó, per una esportista que estava cridada a aconseguir una medalla als Jocs Olímpics de Tòquio del pròxim estiu.
 
Rikako Ikee va fer púbic el seu problema de salut quan es trobava entrenant a Austràlia i va haver de suspendre la seva activitat esportiva per rebre tractament des del març.

Anar al contingut