Maradona i Martín Palermo en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

L'emoció de Martín Palermo recordant la figura de Maradona

Durant una entrevista al canal TNT Sports, el "Loco" Palermo no ha pogut contenir l'emoció i ha estat a punt trencar a plorar en directe quan li han preguntat sobre els seus records del mític 10

Redacció Esport3Actualitzat

Martín Palermo no pot evitar emocionar-se sempre que li recorden la figura de Diego Armando Maradona. L'exfutbolista argentí i actual entrenador de l'Aldovisi estava molt lligat amb El Pelusa, amb qui va coincidir en dues etapes diferents a Boca Juniors. Durant una entrevista al canal TNT Sports, el "Loco" Palermo no ha pogut contenir l'emoció i ha estat a punt trencar a plorar en directe quan li han preguntat sobre els seus records del mític 10.

"És una cosa que no puc acceptar-ho, no tinc paraules del que per a mi és Diego, per a mi ho és tot. És veure'l en una foto i em fa mal l'ànima, és un dolor immens. M'anomenes Diego i és com que m'està faltant una part meva, com també em passa quan se'n va anar el meu fill. Són dues persones a qui trobo a faltar molt i des del sentimental els tinc molt present sempre."

La seva relació amb Maradona va anar més enllà de l'àmbit professional i es va convertir en un dels seus suports més importants després de la mort del seu fill.

Per la seva banda, Maradona va convocar Palermo durant la seva etapa com a seleccionador argentí i es va jugar la classificació per al mundial del 2014 després d'una dècada d'absència i, tot i les nombroses crítiques que va rebre, l'exdavanter li va retornar la confiança marcant el gol decisiu. 

ARXIVAT A:
Maradona
Anar al contingut